HANDELSBETINGELSER
Pris Betaling

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25% moms. Betaling for bestilte varer kan ske online med PayPal, Dankort / Visa-Dankort eller MasterCard. Alle betalingsoplysninger sendes selvfølgelig krypteret mellem kunde og scooterfactory.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 
Fragt & Levering

Hos os er fragten gratis ved køb over 400,-kr. Dette gælder alle varer, som kan sendes til en PostNord Pakkeboks, PostNord Postbutik eller GLS PakkeShop i Danmark.

Du kan også vælge at få varen sendt til din privatadresse, eller din arbejdsplads med PostNord eller GLS Hjemmelevering. Dette vil dog medføre et tillæg som udregnes baseret på gældende takster.

Det er afhængigt af volumen og vægt på varen, hvilken transportør vi tilbyder de enkelte muligheder for. Vi vil altid bestræbe os på at vælge billigste forsendelsesmulighed. I indkøbskurven, kan du se din aktuelle fragtpris og leveringstid for dine indkøb.

Dag til dag levering

Hvis du bestiller dine varer inden klokken 14,00 afsender vi dine varer samme dag. Modtager du mod forventning ikke dine varer inden fire dage så kontakt os venligst på 51 77 00 27. 

 
Fortrydelsesret

Du har naturligvis ret til at fortryde et køb hos os i op til 14 dage. Du kan fortryde et køb ved at returnere det købte med posten eller anden transportør til os. Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften til forsendelse. Du skal inden 14 dage fra modtagelse skriftligt give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail@scooterfactory.dk, (du kan benytte standardfortrydelsesformularen nedenfor). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Fortrydelsesformular skal desuden vedlægges i kassen med dine varer incl ordrenummer når du sender retur. Dette for at vi hurtigt kan identificere din ordre.

Hvis du fortryder og ordren endnu ikke er afsendt fra scooterfactory.dk, kan den annulleres ved at kontakte os på telefon 51 77 00 27 eller mail@scooterfactory.dk. Husk at oplyse ordrenummer, så stopper vi ordren inden varen afgår.

Returnering ved fortrydelse

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Det er vigtigt at bemærke at du er ansvarlig for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du er ansvarlig for, fratrækkes denne dog købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Bemærk, vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Scooterfactory.dk, Sæby landvej 401, 9830 Tårs

Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelse eller faktura/bon.

I forbindelse med fortrydelse/returnering, modtager vi hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Garanti & reklamationsret ved fejl og mangler
 

Når du handler på scooterfactory.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret på alle nye varer. På brugte scootere ydes der 6 mdr's garanti. Mod en merpris på 500,-kr kan der ydes op til 12 mdr's garanti på brugte scootere. Det forudsætter naturligvis at serviceintervaller overholdes.

 

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og indenfor rimelig tid kontakte Scooterfactory.dk og forklare, hvori fejlen eller manglen består. 

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

 

Scooterfactory.dk, Sæby landevej 401, 9830 Tårs

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, Bemærk, vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at kunne modtage en bestilling og sende varerne til dig, skal du som min. oplyse navn, mobilnummer og e-mailadresse. De registrerede oplysninger opbevares sammen med information om, hvilke varer du har købt i minimum 5 år. Det gør vi også for at opfylde både dine og vores garantivilkår og for at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura. Scooterfactory.dk er dataansvarlig og videregiver eller sælger ikke personlige informationer til tredjepart (Udover fragtfirma).

Som registreret hos Scooterfactory.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til mail@scooterfactory.dk

Fortrydelsesformular

Hvis du vil fortryde dit køb eller har en reklamation over en varer udfyld da venligst nedenstående formular og send til os på mail@scooterfactory.dk, samt vedlæg en kopi sammen med returvaren.

FORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

 

Til:

Scooterfactory.dk

Sæby Landevej 401

9830 Tårs

Tlf: 51 77 00 27

E-mail: mail@scooterfactory.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med mit køb af følgende varer:


 

Bestilt den:

Modtaget den: 

 

Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

Forbrugerens underskrift: 

 

Dato: 

 
Betalingsmetoder

Hos Scooterfactory har du mulighed for at betale med:

- Dankort/Visa Dankort

- MasterCard

- PayPal

VISA PayPal Mastercard logo.png